Monitoring in,
de energiebranche

Esightmonitoring

VAN CONSULTANCY NAAR MONITORING

In 2017 heeft Sun Solutions de overstap gemaakt van consultancy naar energiemonitoring. Hierbij is ook de naam veranderd. Nieuwe naam, nieuwe website en krappe deadline. Omdat de focus van de nieuwe website kwam te verliggen betekende dit ook een nieuwe UX. Focus verleggen van diensten naar producten en dus van een verhaal naar wat tastbaars.

OOK VOOR MOBIEL

Een geoptimaliseerde mobiele weergave zorgt er voor dat ook onderweg deze website gemakkelijk te bezoeken is. De talloze custom graphics stelde de uitdaging ook op mobiel deze stijl door te zetten zonder dat beeld en tekst elkaar in de weg zitten. Strippen was hierbij de uitkomst zonder de nieuwe unieke sfeer te verliezen.

EEN EIGEN STIJL

De switch van Sunsolutions naar Esightmonitoring was een goede rede om de gehele stijl van het merk 180graden te draaien. Fotos van energiecentrales en elektriciteitsmasten werden unieke verhelderende graphics. Graphics die dataflows kunnen weergeven en de relaties tussen IT en energie kunnen aantonen. De graphics zijn hierbij daadwerkelijk ondersteunend aan het verhaal en niet slecht een visueel aantrekkelijk plaatje.